ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

” Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους και θα σας γεμίσει χαρά και υπερηφάνεια”

Υποδοχή

Μέσα σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο οι υπεύθυνοι υποδοχής του ξενοδοχείου μας, θα σας καλωσορίσουν και θα σας προσφέρουν την άνεση που αναζητάτε! Μη διστάσετε να ζητήσετε πληροφορίες για τις παροχές του Hotel Agistro, την περιοχή και τις δραστηριότητες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε αυτή. Με ευγένεια, χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση θα ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας για μία αξέχαστη διαμονή!

Σαλόνι & Bar

Στο Lobby μας, το κλασικό και το παραδοσιακό στοιχείο συνδυάζονται αρμονικά! Στο μοναδικό αυτό σημείο του ξενοδοχείου μας, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά κρύα αλλά ζεστά ροφήματα, ποτά ή αν είστε λάτρης του κρασιού να επιλέξετε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία του wine list που διαθέτουμε. Το Lobby Bar αλλά και το σαλόνι μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να περάσετε στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης με την παρέα και την οικογένειά σας!

Τραπεζαρία & Πρωινό

Στο Hotel Agistro έχετε καθημερινά τη δυνατότητα να απολαύσετε λαχταριστό πρωινό τόσο στη προσεγμένη τραπεζαρία μας όσο και στο μοναδικό μας κίοσκι! Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τον πλούσιο μπουφέ μας, βρίσκοντας τις γεύσεις που σας αρέσουν μέσα σε μία πληθώρα τοπικών και χειροποίητων επιλογών.