ΠΑΡΟΧΕΣ

Οικογενειακή διασκέδαση

Το Hotel Agistro είναι ένα family friendly ξενοδοχείο! Εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας επιτραπέζια και ηλεκτρονικά παιχνίδια, παρακολουθώντας προγράμματα στη δορυφορική τηλεόραση αλλά και κάνοντας δραστηριότητες στον εξωτερικό χώρο!

Εξωτερικές εγκαταστάσεις

Έχουμε φροντίσει οι εξωτερικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας να είναι πλήρως λειτουργικές και να σας δίνουν την δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές! Μπορείτε να αθληθείτε στο γήπεδο 5×5 και να απολαύσετε το δικό σας γεύμα ψήνοντας στο barbeque που βρίσκετε στο κιόσκι μας. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για το που θα παρκάρετε το αυτοκίνητό σας, καθώς διαθέτουμε μεγάλο χώρο πάρκινγκ.

Rent a car

Κινηθείτε ελεύθερα και εξερευνήστε το Άγκιστρο και τα μοναδικά σημεία του νομού Σερρών με το δικό σας αυτοκίνητο! Το ξενοδοχείο μας σας δίνει την δυνατότητα να νοικιάσετε το όχημα που επιθυμείτε (με ένα κλικ στο www.georgiadis-rentacar.com.)

 

Μεταφορά από/προς το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο μας σας προσφέρει τη δυνατότητα, κατόπιν ραντεβού, να σας μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια από και προς το ξενοδοχείο. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ώρα αναχώρησης και σημείο προορισμού!

Υπόλοιπες παροχές

Στο Hotel Agistro θα βρείτε μία πληθώρα παροχών όπως δωρεάν Wi-Fi, 24ωρη ρεσεψιόν, καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας, χώρο καπνιστών (ωστόσο το κάπνισμα απαγορεύεται σε άλλους χώρους), ανελκυστήρα, εγκαταστάσεις για ΑμεΑ, φαξ, φωτοτυπικό μηχάνημα, τηλεόραση και τηλέφωνο. Τέλος, μπορούμε να κλείσουμε εκ μέρους σας ραντεβού στο χαμάμ και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα της περιοχής επιθυμείτε!